Menu Home

Hoe zet je je website hoger in Google?

Het is een vraag waar veel ondernemers mee worstelen: hoe krijg ik mijn website hoger in Google? Dit is belangrijk, omdat je zonder een goede positie in Google navenant geen bezoekers trekt. Onderzoek wijst namelijk uit dat ongeveer 90% van de internetsessies begint met een vraag in Google. Wil je dus meedoen als ondernemer dan ben je bijna verplicht om ook aan SEO mee te doen.

Hoe werkt SEO?

SEO is voor veel mensen lastige materie. Het toevoegen van zoekwoorden aan de website wordt nog wel begrepen, maar al snele haken mensen af als het bijvoorbeeld over meta tags, page speed en linkbuilding gaat. Omdat SEO wel erg belangrijk is en specialistische kennis vereist is het daarom verstandig om een expert te zoeken op het gebied van SEO. Je voorkomt dan dat je je SEO campagne fout aanpakt en geen belangrijke tijd verspilt met het aanrommelen met je website. Wanneer je wel wilt weten hoe SEO precies werkt? Houd deze blog dan in de gaten of kijk op deze pagina. Ik kom namelijk regelmatig terug op belangrijke aspecten van SEO.

Wat dan wel?

Zoals gezegd is het dus verstandiger om een bureau in te schakelen die je kan helpen met je vindbaarheid. Bij seo uitbesteden moet je echter wel opletten dat je de juiste partij inschakelt, omdat er ook een heleboel internetcowboys actief zijn die beweren dat ze je kunnen helpen, maar helemaal verkeerd te werk gaan. Vraag dus naar referenties en behaalde resultaten om hiervan meer zekerheid te hebben.

 

Categories: Zoekmachine Marketing

F Stokman