Menu Home

Over RSS Designs

RSS Designs is een informatieve blog over websites en de vindbaarheid daarvan. De blog komt voort uit het webdesignbureau RSS Designs dat opgehouden is te bestaan na een overname. Als eigenaar van deze domeinnaam wil ik mijn expertise echter blijven delen, vandaar dat ik van deze website een blog heb gemaakt.

Op de blog van RSS Designs zal ik mijn ervaringen en bevindingen uit het vakgebied met jullie delen. Hierbij hoop ik voor iedere webdesigner en online marketeer een toegevoegde waarde te kunnen zijn door ze nieuwe inzichten te geven. Daarnaast sta ik open voor jonge online marketeers die hun ideeën willen delen op mijn blog. Op deze manier kunnen we nieuwe inzichten koppelen aan ervaring om zodoende van RSS Designs een informatieve blog met dynamiek te maken.

Veel leesplezier!

Frank Stokman

frankstokman